Pinewood Fleece Red Deer Camo

Vändbar fleecejacka med vind- och vattentätt membran och radiofickor på båda sidor.

En mångsidig, vändbar 2i1 fleecejacka som gör det enkelt för dig som jägare att ställa om från dolt enfärgat till synligt kamouflage. Beroende på väderförhållandena och aktivitet kan du bära denna fleece som jacka alternativt värmande mellanlager.

Mjuk och skön fleecejacka som går att vända om du vill ha enfärgat respektive Official True Timber® Strata Blaze kamouflage. Utrustad med dubbla radiofickor och handfickor, samt en rymlig ryggficka. Samtliga fickor med dragkedja. 240 gram laminerad fleece. Ej tejpade sömmar. Justerbar nedtill med dragsko. Designad av jägare för jägare!

Pris: 1599:-    NU: 1199:-

Pinewood Abisko Hybrid Power Fleece

Abisko hybrid Power fleece är en mångsidig jacka för honom, som passar väldigt bra till fritidsaktiviteter med varierande aktivitetsnivåer. Jackan har en isolerande fyllning för extra värme.

I denna herrjacka har vi valt att använda en hållbar fyllning Thermore® Ecodown Fiber med 600+ Fillpower, vilken blåses in i kanalerna likt dun. Det är ett hållbart och snällare alternativ till dun. Fördelarna är många med fyllningen. Materialet är fluffigare och varmare än annat material på marknaden. Det är djurfritt och tillverkat av 100% återvunna PET-flaskor.

Sidopartierna samt ärmarna är i ett stretchigt Power fleecetyg med 235 g/sm kvalitet och 100% återvunnen polyester. Hög stretch bidrar till en följsam jacka som är otroligt skön att bära, även i rörelse. Jackan passar utmärkt i varierande väderförhållanden tack vare att den har en vindtät fram- och baksida, isolerande fyllning, samt BIONIC-FINISH® ECO vattenavvisande behandling.

Utrustad med en bröstficka med dragkedja, två öppna framfickor samt två öppna innerfickor.

Pris: 1399:-  NU: 1049:-

FURUDAL 3L STRETCH SHELL CAMOU JACKET M’S 5606

Furudal Stretch Shell Camou Jacka är mjuk, tyst och stretchig med en lätt vikt för optimal komfort. Jackan har ett tyg med tre lager och ventilationsdragkedjor på sidorna, vilket gör att den har en hög andningsförmåga. Utöver två framfickor och en innerficka med dragkedja finns även en bröstficka med öppning för radio vilket passar perfekt vid jakten.

• Vind- och vattenresistent
• Mjuk och tyst
• Lättvikt
• Stretch för extra följsamhet
• Justerbar nedtill
• Två framfickor med dragkedja
• Innerficka med dragkedja
• Bröstficka med dragkedja och öppning för radio
• Tyg med 3 lager med hög andningsförmåga
• Ventilationsdragkedjor på sidorna
• Eco Friendly Treatment: Bionic Finish® Eco - Ekologisk fluorkarbonfri impregnering för extra vattenavvisande egenskaper
• Inga tejpade sömmar
• Kamouflagemönster

Pris: 1499:-  NU: 1124:-

Chevalier Bushveld Fleece Cardigan

4453 Bushveld
Kraftig fleecepullover för maximal värme, fleece på utsidan och skön pile på insidan. Perfekt som förstärkningsplagg eller ytterplagg.

 Dam:  40

Pris:  1295:-    NU: 647:-

Chevalier Gale Windblocker

4279G Gale Windblocker  

Vindtät fleecetröja med Windblocker membran, tvåvägs dragkedja och många smarta fickor.

Finns dam 

Lager:        Dam: 36, 38, 

Pris:  1695:-      NU: 847:-

Chevalier Tornado WB Vändbar Jacka HV

4276HV Tornado High Vis Reversible Denna vändbara jacka har ett yttertyg i tystaste fleece och jackan är dessutom försedd med ett Windblocker membran. Radioficka, viltficka, bröstficka samt två stora frontfickor. Jackan är vändbar och har liknande fickor på den gröna insidan. Se även Tornado Reversible.  

M, 

Pris: 1995:-     NU: 999:-

Chevalier Tornado WB Vändbar Jacka

4276  Tornado Camo Reversible. Denna vändbara jacka har ett yttertyg i tystaste fleece och jackan är dessutom försedd med ett Windblocker membran. Radioficka, viltficka, bröstficka samt två stora frontfickor. Jackan är vändbar och har liknande fickor på den gröna insidan.

Endast Medium

Pris: 1995:-     NU: 999:-

Dela den här sidan