Från början var idén till Muckboot en önskan om en riktigt tålig, bekväm och varm stövel för hästfolk. Därav namnet ”Muck” som syftar på att ”mocka” i stallet. Resultatet blev ett brett sko- och stövelsortiment tillverkat i naturmaterial med vattentäta skaft i neopren och ett foder som gör att stövlar och skor andas.   

Muckboot tål tufft arbete och aktiviteter utomhus, vare sig Du är i trädgården, går hundpromenader, är på jakt, fiskar, vandrar i fjällen, är i stallet eller på hästryggen eller går runt på stans slaskiga gator.   

MUCK BOOTS Arctic Sport

 Jaktstövlar, fiskestövlar, sportstövlar och vinterstövlar för extrem kyla. Perfekt för 
vinterfiske, kalla jaktpass och skoteråkning 

- Tre lagers isolering i sula och skaft ger värmeisolering 
  ner till -40 grader.

- Vikbara skaft i flexibel neopren

- Grovmönstrad kraftig halksäker sula, 5 mm djupt mönster

- Förstärkt vridstyv läst

- Smidigt, vikbart skaft i neopren

- Extra förstärkt tå och hälskydd

- Innerfoder som ventilerar överflödig fukt och värme

- Löstagbar innersula

- Tvättbar

Färg: Svart

 Pris: 1695:-     NU: 1499:- 

Muck Dervent II

 Derwent II  erbjuder kvalitet, funktionalitet och komfort i en produkt. Dessa stövlar är perfekta för leriga våtförhållanden, oavsett om du jagar, fiskar eller gräver i trädgården.  Förstärkt både i tå och fotled, plus en gummiyttersula med aggressivt slitmönster som ger bra grepp. 

 • 100% vattentät
 • Fullt fodrad med 4 mm neopren för flexibilitet
 • Andningsbar PK-meshfoder
 • Slitstark yttersula med aggressiv slitbana
 • Förstärkt tå och ankel för stöd
 • Mellanhöjd med drag-flik för lätt på och av
 •  

Pris: 1395:-   NU: 1199:-

Muck Excursion Artic

Muck Excursion Ankle är en lätt vinterstövel med bekvämt, kort skaft och 5mm CR Flex Foam. Perfekt för de kalla dagarna och för dig som vill ha en smidig stövel!

Stövelns överdel är i gummi och den har en 5mm CR Flex Foam (Neoprene) isolering med fuktabsorberande fleece och etc® innersula. Stötdämpande EVA-mellansula och gripande yttersula ger enastående komfort även i kalla, hårda förhållanden. Tätslutande topp.

Pris: 1495:-      Ej ilager

Muckboot Arctic Mid II

Smidig och varm damstövel med anpassad läst och form. Fleecefoder, stretchfit kort skafttopp behåller värmen inne och kylan ute. 5 mm CR flex-foam med fyra lager stretchfoder, lätt och komfortabel. 100% vattentät, robust, tålig och slitstark för maximalt skydd och stabilitet. Dubbla förstärkningar vid vrist och häl, 2 mm skumunderlag för ytterligare värme vid vrist, EVA-gjuten mellansula samt ny kraftig yttersulan mot halka.

Pris: 1695:-   NU: 1499:-

Muck Kids

Vinterstövel för barnen i storlekar från 30-34. Barnvarianten av Muck Boots populära neoprenstövlar!

Välisolerande vattentät barnstövel med 5 mm neopren i hela skaftet och foten. Stöveln är skapad för att fungera hela hösten, vintern och våren men går även utmärkt att ha sommartid. Sulan är en välmönstrad och greppvänlig variant som inte halkar runt på våta eller kalla underlag. Muck Boot tillverkar riktigt sköna stövlar som fungerar utmärkt att gå långt och länge i och barnvarianten är inget undantag. Det här är en utmärkt stövel för de yngre fiskarna och jägarna.

 • Isolering: 5 mm neopren med fleecefoder
 • Ovansida: Gummiskodd över foten och en bit av skaftet för ökad slitstyrka
 • Mellansula i dämpande EVA
 • Greppvänlig antihalk-sula i gummi
 • Lager: 31, 32, 
 • Pris:  1045:-   NU: 299:-

Sulman Yard

Gummistövel från Sulman.

✔ Justerbar rem upptill.
✔ Foder invändigt i textil.
✔ Uttagbar innersula.
✔ Grov räfflad yttersula.

Pris: 880:-     NU: 440:-

Sulman Inez

Klassisk hög gummistövel från Sulman. ✔ Foder invändigt i textil. ✔ Uttagbar innersula. ✔ Räfflad yttersula i gummi. ✔ Reflexdetalj bak.

Pris: 750:-     NU: 375:-

Nokian Finntrim

En lätt och låg stövel för snabbare promenader, orientering m m. 

Ovandelen är tillverkad i ett högkvalitativt gummi och är fodrad invändigt med ett slitstarkt och snabbtorkande material. 

I Finntrims sula finns en stålgelänk som stadgar upp stöveln en aning. Mellansulan är en formgjuten lös sula i filt och det halkfria yttersulan har bra mönster och kan dessutom dubbas för 

Pris: 899:-      NU: 450:-

Powerboots Original

Nr1 sedan 1985. Uppbyggd av det patenterade materialet PU som består av miljontals slutna luftceller i tre olika skikt med olika cellstorlekar samt en heltäckande innerdel bestående av tjock och varm acrylpolyesterpäls. Detta är originalet som har marknadsförts i Sverige, Norge & Finland med stor framgång. Produktens förträfflighet upptäcktes först av snöskoterfolket, men har i dag fått starkt fotfäste hos jägare, fiskare, yrkesfolk med flera. Såväl tuffa testförare som "vanliga" kunder är eniga i slutomdömet -POWERBOOTS ORIGINAL- stöveln är det varmaste man kan ha på fötterna!. Originalet, testad ner till -30 grader C, halkskyddade sulor, fodrad insida, 100% vattentät, inbyggt snölås, kevlarförstärkt tå.

 Storlek  35/36

Pris:  1099:-     Nu: 399:-  

Dela den här sidan