Halva priset på alla Hjälmar!!

Met Superbold Bmx Pris:625:- NU: 50%

Häftig skate och cykelhjälm. Enkel injustering med justeringsratten i spännet bak.

Met Superbold Bmx Pris: 625:- NU: 50%

Met Espresso Pris: 599:-

NU: 50%

MET Espresso är en sportig hjälm med mångsidighet och slimmad design. En snygg och prisvärd hjälm som är utrustad med alla dom funktioner en flexibel cykelhjälm bör ha; modern In-mould konstruktion, Safe-T Twist 2, reflekterande detaljer, integerat insektsnät och inte minst ventilation i toppklass.

Safe-T Twist 2 systemet med unik justeringsmekaniskmen tillsammans med reflekterande dekal baktill ser till att öka synligheten i mörker och garanterar dessutom en superbekväm passform.

Tillverkad i hållbar In-mould Intelligent Fusion konstruktion med ett stötupptagande innerskal som är konstruerat för att skydda dig i alla lägen.

In-Mould Intelligent Fusion konstruktion
Safe-T Twist 2
Anti-allergiska och tvättbara kuddar
Integerat insektsnät
Reflekterande dekal baktill

Met Echo 57-60cm L Pris: 725:- NU: 50%

Met Echo är en av Met´s storsäljare av deras Trail/Endurohjälmar. Då den går långt ner i nacken för bättre skydd i skogen, och är anpassad för att kunna användas tillsammans med goggles. Den har en smidig storleksjustering i nacken för bästa passform och en flexibel skärm som sitter fäst med ett enkelt klick vilket gör att den håller vid eventuella krascher.

Met Superbold Bmx Pris:625:- NU: 50%

Met Superbold BMX pris: 625:-

NU: 50%

Met Espresso Pris: 599:- NU: 50%

Met Eldar Black 57-60cm Pris: 725:- NU: 50%

Met Echo 57-60cm L Pris: 725:- NU: 50%

Met 20miles Pris: 799:- NU: 50%

Met Superbold Bmx Pris:625:- NU: 50%

Met Superbold Bmx Pris: 625:- NU: 50%

Pris: 799:-   NU: 50%

Met corso fluo gul.
Stilren urban hjälm.
Grå reflexer bak och på sidan.
Väldigt komfortabla kuddar invändigt, anti allergiska.
Med lampa i nackspännet.
Med avtaglig skugga, mjuk keps skugga medföljer också.

Bell Gage Pris: 1799:- NU: 50%

Det finns inga bättre testgrunder än pro peloton. Dag ut och dag ut skjuter professionella ryttare sin utrustning långt utöver normen. De kräver heltäckande prestanda under alla typer av förhållanden. Gage konstruerades för att uppfylla deras krävande standarder med banbrytande teknologier som vårt tvåvägs justerbara Twin Axis Gear (TAG) passningssystem, fukttransporterande X-statisk stoppning, och superlösa men ändå exakta spännen och kamlås. Få pro-behandling. Skaffa Bell Gage.

Lazer Nuts Mips Pris: 699:- NU: 350:-

Lazer har riktigt-riktigt fina barnhjälmar med MIPS! Och om det är några man gärna vill ska åka runt extra säkert är det väl ändå just barnen? Förutom det dokumenterat säkrare MIPS-systemet, är det en riktig kvalitetshjälm i lätt och stryktålig InMold-konstruktion. Har dessutom marknadens bästa justeringssystem för barnhjälmar, så passformen är på topp och hjälmen sitter alltid som den ska.
Storlek 50-56 cm.
För de lite mindre barnen finns MIPS-hjälmen Lazer P'Nut att tillgå

Det unika som finns i Roam-hjälmen är inte att den använder sig av systemet MIPS, men att MET är en av de få, om inte den enda som har byggt hela hjälmen runt själva MIPS-systemet.

Inmold-tekniken följer runt hjälmens kant in i hjälmen som leder till att den blir starkare och mer hållbar. Hjälmen har färre öppningar än konkurrenterna, men med den stora skillnaden att tack vare inbyggda luftkanaler (kanaliseras) på insidan dras värme ur hjälmen genom luftströmningarna. Ett nytt stängningssystem ger högre komfort men också bättre ventilation.

Lazer Nuts Mips Pris: 699:- NU: 350:-

Lazer Nuts Mips Pris: 699:- NU: 350:-

Dela den här sidan